SecPro Support

Indtast produktnavn eller varenummer på produktet du søger support eller manual til, herunder.

Opret supportsag


FORMÅLENE MED VORES BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER, HVILKE TYPER/KATEGORIER AF OPLYSNINGER OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER.

Når du bruger vores hjemmeside www.support.trueguard.dk behandler vi persondataoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail, hvis du oplyser disse oplysninger. Formålet med indsamlingen og behandlingen af persondata er at kunne servicere og optimere kundeoplevelsen.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

 

Når du køber et produkt på vores hjemmeside www.trueguard.dk, når du anmoder om en ydelse (f.eks. udfylder en formular om sikkerhedstjek) eller når du opretter din TrueGuard alarm på www.trueconnect.dk indsamler vi data om dig for at kunne servicere dig (og din alarm) på bedst mulig vis. Læs mere om formålet med indsamlingen af data herunder:

  • TrueGuard indsamler oplysninger om dig, når du, via vores hjemmeside, udfylder en formular eller på andre måder anmoder om at vi kontakter dig. (F.eks. når du tilmelder dig et sikkerhedstjek.) Vi anvender dine personoplysninger til at give dig de tjenester og ydelser, som du efterspørger, ligesom de også kan blive brugt til at udarbejde statistik over brugen af vores hjemmeside (se afsnit om cookies). Vores online formularer kræver nogle personlige oplysninger (Navn, telefonnummer, e-mail og i nogle tilfælde adresse/postnummer samt andre faktorer/præferencer). Disse oplysninger hjælper os til bedre at forstå dine krav/behov. Når vi spørger om din adresse, er det for at finde en af vores autoriserede alarmpartnere, som opererer i dit område. Dine oplysninger behandles og gemmes kun, hvis du frivilligt har oplyst dem til os ved en klart bekræftende handling.
  • Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og telefonnr. med det formål at kunne varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.
  • Når du kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger du selv angiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., samt indholdet af din henvendelse. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere den bedst mulige kundeservice. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.
  • Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til den transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.
  • Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Denne behandling af oplysninger sker med det formål, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere samt for at kunne kontakte dig i forbindelse med din bestilling. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab, samt foretage målrettet markedsføring. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på følgende måder:

  • På e-mail: bh@secpro.dk
  • På telefon: + 45 69 14 28 14
Item Status Opt-in Date Opt-out Date Action
Emne
Additional Information
Emne